Raziskujte lepote Cerkljanskega s pomočjo nove aplikacije »POT Cerkno«

Na Zavodu za turizem Cerkno predstavljamo novo mobilno aplikacijo »POT Cerkno«, ki je namenjena vsem aktivnim raziskovalcem Cerkljanskega. Aplikacija je nastala v sklopu javnega razpisa »Za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji v letu 2023« v sodelovanju z zunanjim izvajalcem LESOVIK zemljevidi in je popoln pomočnik za vse ljubitelje pohodništva, planinarjenja in kolesarjenja, ki želijo odkriti vsak kotiček prelepe Cerkljanske.

Uporabnik si lahko aplikacijo prenese na svoj pametni telefon s pomočjo QR kode ali neposredne povezave v trgovinah App Store in Google Play in jo uporablja kot mobilni vodič, saj ves čas prikazuje njegovo trenutno pozicijo na terenu. Ponuja izbor številnih zahtevnih in manj zahtevnih poti, obogatenih z informacijami o zanimivih točkah ob poti, kot so naravne in kulturne znamenitosti, lokalni ponudniki ter druge možnosti za aktivno preživljanje prostega časa na destinaciji.

Z aplikacijo »POT Cerkno« si na Zavodu za turizem prizadevamo poenostaviti raziskovanje vsem, ki jih zanima aktivno preživljanje prostega časa ter spoznavanje neokrnjene naravne in bogate kulturne dediščine destinacije Cerkno.

Odkrijte skrivnosti, ki jih ponuja ta čudovit košček Slovenije!

https://www.visitcerkno.si/raziskujte-lepote-cerkljanskega-s-pomocjo-nove-aplikacije-pot-cerkno/