novice_2019_ocenjevanje_mesnin_2019

Vabljeni na senzorično ocenjevanje suhih salam, klobas in želodcev

admin Novice

Icra.pdf

V TOREK, 23. APRILA 2019, VAS VABIMO NA SENZORIČNO OCENJEVANJE SUHIH SALAM, KLOBAS IN ŽELODCEV
Izdelujete SUHE SALAME, ŽELODCE ali KLOBASE?

Vas zanima, kakšna bi bila strokovna ocena vaših mesnin?

Želite pridobiti mnenja komisije, ki vam lahko pomagajo pri vašem nadaljnjem delu in uspehu?

Vzorce lahko oddate v torek, 23. aprila 2019, med 16.15 in 16.45 uro, v Pokriti tržnici Idrija, ulica Sv. Barbare 8 (skladno z dogovorom jih lahko oddate tudi kakšen dan prej na razvojni agenciji). Oddate celo salamo, klobaso ali želodec. Ostanek vam bomo po ocenjevanju vrnili.

Kotizacije ni. Pri ocenjevanju bodo izdelki šifrirani.

Ocenjevanje bo potekalo 23. aprila, od 17.00 ure dalje, predvidoma ob 19.00 pa bo v tržnici razglasitev rezultatov. Vsi sodelujoči ste vabljeni, da se ob tej uri udeležite podelitve priznanj in zahval za sodelovanje.

Ocenjevalno komisijo sestavljajo dr. Stanislav Renčelj, Mateja Leva in Drago Polak. Komisija vam bo po koncu ocenjevanja podala svoje komentarje na posamezne izdelke. O vašem izdelku boste tako pridobili strokovno mnenje ter predloge za izboljšavo.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 05 37 43 913 ali po e-pošti info@icra.si. Ker je število vzorcev, ki jih bomo ocenili omejeno vas prosimo, da oddajo vzorca obvezno predhodno najavite na enega izmed naših navedenih kontaktov do četrtka, 18. 4. 2019.

VABILO

Lepo vabljeni k sodelovanju!

novice_2019_ocenjevanje_mesnin_2019_logo