novice_2020_tecaj_uporabe_racunalnika_interneta_in_e-poste_ks_bukovo_zakojca

Vabilo na tečaj uporabe računalnik, interneta in e-pošte v KS Bukovo – Zakojca

admin Novice

LAS s CILjem sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije ter Občine Cerkno, Občine Idrija in ICRA d.o.o. Idrija.

V okviru projekta s pomočjo mobilne učilnice izvajamo BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. Na osnovi pogovorov z različnimi institucijami, prebivalci in prebivalkami vaše lokalne skupnosti in KS Bukovo-Zakojca, bomo na Bukovem izvedli naslednje izobraževanje v petih 4-urnih sklopih (od 17:00 do 20:00):

PREDSTAVITEV OSEBNEGA RAČUNALNIKA IN OSNOVNA UPORABA SISTEMA WINDOWS

Vsebina: priključitev in uporaba sestavnih delov, ustrezen zagon osebnega računalnika in programja na njem, organizacija datotek ter map, osnovno delo z računalnikom.

Kdaj:
torek, 14. 1. 2020,
torek, 21. 1. 2020 in
torek, 28. 1. 2020,
od 17:00 do 20:00
Kje: Večnamenski objekt Bukovo, Bukovo 29a

ELEKTRONSKA POŠTA IN UPORABA INTERNETA:

Vsebina: usvojitev osnov komunikacije po elektronski pošti, uporaba G-maila, osnove uporabe interneta, brskalnikov, iskalnikov, nasveti za uporabo iskalnika Google.

Kdaj:
torek, 4. 2. 2020 in
torek, 11. 2. 2020,
od 17:00 do 20:00
Kje: Večnamenski objekt Bukovo, Bukovo 29a

Izobraževanje bo potekalo v obliki tečaja, kar pomeni, da se morajo prijavljeni udeleženci in udeleženke udeležiti vseh petih srečanj. Če se kljub prijavi delavnic ne bi uspeli udeležiti, vas vljudno prosimo, da nas o tem obvestite najmanj dva delovna dneva pred dogodkom, da lahko ponudimo prosto mesto drugim zainteresiranim. Če nas o odjavi ne obvestite, pri naslednji organizirani delavnici vaše prijave ne bomo upoštevali.

Lepo vabljeni k udeležbi.

Zaradi omejenega števila prostih mest je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si ali po telefonu na številki 05 37 43 913.

Vabilo (pdf datoteka)


Izvajanje operacije podpira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja. Organ upravljanja za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2021 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino promocijskega gradiva je odgovoren vodilni partner pri LAS s CILjem – ICRA d.o.o. Idrija.

logo-leader-icra-las-oi-oc