novice_2019_digitalne_resitve_za_izzive_podezelja_las_s_ciljem

Vabilo k udeležbi na študijskem krožku digitalnega opismenjevanja v Cerknem

admin Novice

V sklopu izvajanja operacije sodelovanja LAS Digitalne rešitve ZA izzive podeželja Občina Cerkno v sodelovanju z Društvom upokojencev Cerkno soorganizira študijski krožek na temo digitalnega opismenjevanja, kamor sodijo npr. osnove uporabe pametnih naprav, varnost na spletu, uporaba računalnika v vsakdanjem življenju in pri opravljanju dejavnosti na podeželju.
Če se študijskega krožka še niste nikdar udeležili, si lahko več o tej obliki izobraževanja odraslih preberete tukaj.

Kraj in čas poteka krožka: Prvo srečanje bo potekalo v četrtek, 28. 2. 2019, v sejni sobi Občine Cerkno dopoldan od 8.30 do 11.30, vsa nadaljnja srečanja pa vsak ponedeljek od 11. marca do predvidoma 15. aprila dopoldan v prostorih Društva upokojencev Cerkno. Vsako srečanje bo trajalo 4 »šolske« ure. Natančneje se bomo o poteku krožka dogovorili na uvodnem srečanju.

Udeležba je brezplačna!

Število udeležencev na krožku je omejeno, zato Vas prosimo, da se nanj prijavite do ponedeljka, 25. 2. 2019, pri Društvu upokojencev Cerkno ali na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji d.o.o. Idrija.

  • DU Cerkno:
    tel. št. 05 377 51 71 (v času uradnih ur v ponedeljek in sredo med 9.00 in 11.00), e-naslov: du.cerkno@siol.net
  • ICRA d.o.o. Idrija:
    tel. št.: 05 37 43 913, e- naslov: izobrazevanje@icra.si

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!
LAS s CILjem, Občina Cerkno in Občina Idrija


Aktivnost sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Partnerji in sofinancerji operacije na Idrijsko-Cerkljanskem so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Občina Cerkno in ICRA d.o.o. Idrija.