novice_2014_v_cerknem_znova_drustvo_prijateljev_mladine

V Cerknem znova Društvo prijateljev mladine

admin Novice

V Cerknem se po sedmih letih ponovno oživlja Društvo prijateljev mladine Cerkno, ki je del humanitarne organizacije Zveze prijateljev mladine Idrija. Društvo, ki ima trenutno 13 članov, si želi okrepiti dejavnosti predvsem na področju dela z otroki, promocije prostovoljnega dela in kvalitetnega druženja. Tako že prihodnji teden, med krompirjevimi počitnicami, pripravlja tri dogodke, ki bodo zagotovo zanimale otroke iz Cerkljanske. Namreč v ponedeljek se prostovoljcem društva otroci že lahko pridružijo v prostorih nove galerije Cerkljanskega Mladinskega Alternativnega Kluba na jesensko obarvani likovni delavnici, ki ji bo sledila postavitev razstave. V torek bodo otroci spoznali borilno veščino karate v družbi Patricije Horvat iz KK Kolektor Idrija v telovadnici OŠ Cerkno. V sredo pa se bodo lahko odpravili na jesenski pohod po okolici Cerknega skupaj s Taborniki RAJ Cerkno. Vsi dogodki so brezplačni.

Predstavnica ga. Alenka Lahajnar si predvsem želi, da bi s svojimi dejavnostmi dosegli čim več otrok, ki bi z veseljem obiskovali dejavnosti v organizaciji Društva prijateljev mladine (DPM) Cerkno, obenem pa obljublja tudi pestrejši Veseli december, saj se bodo zelo potrudili za naše otroke in mladino. Vsi dogodki bodo objavljeni tudi v Napovedniku naše spletne strani.

Ob tej priložnosti v svojo sredo toplo vabijo nove moči. Če ste mladi, aktivni, kreativni in bi želeli delati z otroki, se jim lahko pridružite tako, da stopite v stik z go. Alenko na 031 781 877.