novice_2021_mnozicno_testiranje_02

Termini množičnega testiranja – do konca avgusta oziroma do preklica

admin Koronavirus COVID-19, Novice

Obveščamo vas, da bodo termini testiranja s hitrimi (HAGT) zaenkrat še potekali po spodnjem urniku. V primeru sprememb, ki jih bodo (ko jih bodo končno) dorekli na nacionalni ravni, vas bomo seveda takoj obvestili.

Zaenkrat pa ostaja tako, kot je bilo doslej:

Idrija, v prostorih podhoda Magazin:

  1. Ob ponedeljkih, med 10. in 14.30 – za splošno javnost;
  2. Ob torkih – ZAPRTO;
  3. Ob sredah, med 10. in 14.30 – za splošno javnost;
  4. Ob petkih, med 10. in 14.30 – za splošno javnost;

Samoplačniško PCR testiranje izvajamo ob ponedeljkih, četrtkih in petkih, v prostorih podhoda Magazin med 8. in 9. uro, podrobnosti so objavljene na: https://www.zd-idrija.si/testiranja-covid-19/

Cerkno, v prostorih Centra šolskih in obšolskih dejavnosti:

  1. Ob četrtkih, med 10.30 in 14.30 uro – za splošno javnost;

Vsi testirani ste o izidu testiranja obveščeni z SMS sporočilom na telefonsko številko, ki jo zdravstvenemu osebju posredujete ob izvedbi testiranja. V primeru, da SMS-a ne prejmete v predvidenem času po odvzemu, lahko v času izvedbe testiranja na navedenih lokacijah in v navedenih terminih pokličete na 041 707 685.

Obveščamo, da zaradi preobremenjenosti zdravnikov izvidov hitrih testov ne tiskamo, te je mogoče prevzeti le z osebnim digitalnim potrdilom in s predhodno osebno registracijo na https://zvem.ezdrav.si/domov.

Termini odprtega cepljenja proti covid-19 (brez naročanja) so objavljeni na: https://www.zd-idrija.si/cepljenje-proti-covidu-19/