logo-leader-icra-las-oi-oc

Tečaji računalništva pred vašim pragom! Tokrat v Lazcu.

admin Novice

Spoštovani.

Z jesenjo smo partnerji projekta sodelovanja LAS: Digitalne rešitve ZA izzive podeželja pričeli z izvajanjem izobraževanj s področja računalništva na Idrijsko-Cerkljanskem. Vabila in razporede izobraževanj bomo objavljali mesečno ali po potrebi na spletni strani ICRA d.o.o. Idrija ter Občin Idrija in Cerkno. Na delavnicah po krajevnih skupnostih smo ugotovili, da je največ zanimanja za začetne tečaje uporabe računalnikov, ki se bodo odvijali v večini sodelujočih krajevnih skupnostih, pa tudi interneta in e-pošte, e-storitev in osnov grafičnega oblikovanja. Sledite obvestilom v javnih občilih in se prijavite na katerega od tečajev, ki se vam zdi zanimiv.

Tečaji računalništva so brezplačni, nanje ni potrebno prinesti svojega osebnega računalnika, saj bo na voljo mobilna učilnica. Ker pa je število tečajnikov in tečajnic omejeno, se je potrebno nanje prijaviti.

Prva izobraževanja bodo potekala v sodelovanju s KS Otalež v Vaškem središču Lazec. Da bi sporočilo doseglo čim večje število ljudi, lahko pripomorete tako, da o tečajih obvestite bližnje, za katere mislite, da bodo zainteresirani za udeležbo.

Vabilo najdete na TEJ povezavi.

Vljudno vabljeni!

LAS s CILjem s partnerji

logo-leader-icra-las-oi-oc

Izvajanje projekta podpira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja. Organ upravljanja za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2021 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Za vsebino promocijskega sporočila je odgovoren vodilni partner pri LAS s CILjem  – ICRA d.o.o. Idrija.