Stara policija sigade stanovanjska zadruga

Kratka anketa: Stanovanja Stara policija Cerkno

admin Novice

V lanskem letu je Občina Cerkno že izvedla predhodno splošno anketo na temo potreb po stanovanjski gradnji na območju občine. Iz analize dobljenih odgovorov lepega števila anketirancev je zaznati veliko potrebo po gradnji novih stanovanj. Tako je občina lansko jesen odkupila parcelo skupaj s projektom za izgradnjo stanovanjskega bloka z 9 stanovanji.

Stanovanja bodo treh velikosti: tri stanovanja bodo imela površino 35,91 m2, tri stanovanja bodo površine 60,55 m2, največja tri stanovanja pa površine 67,37 m2.

S tem v zvezi ponovno vabimo vse zainteresirane občanke in občane Občine Cerkno kot tudi interesente izven naše občine, ki bi si želeli tukaj ustvariti svoj novi dom, da odgovorite na vprašanja v spodnji anketi. S tem nam boste posredovali pomembne informacije za nadaljnje načrtovanje predvidene gradnje stanovanj na navedeni lokaciji.

Občina bo vse, ki bodo izpolnili anketo, kasneje kontaktirala z namenom, da podajo podrobnejše informacije za potrebe načrtovanja gradnje.

Anketa je informativne narave in za vse tiste, ki jo bodo (boste) izpolnili, še ne pomeni rezervacije za nakup stanovanja.

Izpolnjevanje ankete je možno do vključno nedelje 11. 4. 2021. Za izpolnitev ankete kliknite na tole povezavo.

Za sodelovanje se vam lepo zahvaljujemo.