las_logo

Predavanje Marka Juhanta: »Kako postanemo starši uspešnih in srečnih otrok«

admin Novice

O predavanju: Kaj čaka naše otroke? Katere dejavnosti so prave, katera šola in fakulteta bosta naraščaju z leti prinesli uspeh in srečo? Kaj doma naredimo starši, da bodo otroci srečni? Nihče ne bo sam – naučiti se morajo shajati z drugimi. Poskrbeti zase in za svoje reči, usmeriti svojo pozornost. Vztrajati, da bodo uspeli. Kaj pa frustracija? Bodo vedno znova »še premajhni«, bo skoraj vse zanje prenaporno in jih je treba zaščititi pred stiskami, da ne bodo postali premalo uspešni, depresivni? Kako torej ravnati?

Kdaj: sreda, 10. oktober 2018, ob 17. uri

Kraj srečanja: Osnovna šola Cerkno, dvorana

Izvajalec predavanja: Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, vzgojitelje, starše in otroke.

Dogodek je izveden v organizaciji Osnovne šole Cerkno.


Izobraževanje je sofinancirano s strani Republike Slovenije, Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Občine Cerkno, v okviru projekta LAS s CILjem Vključevanje ranljivih skupin v urbanih naseljih na območju LAS s CILjem.

Vljudno vabljeni!

Osnovna šola Cerkno, Občina Cerkno in ICRA d.o.o. Idrija, izvajalec projekta

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

obcina_cerkno_logolas_s_ciljem_2018