marko-juhant-intervju-otrok-lahko-staršem-postane-prijatelj-16x9

[KREPITEV SKUPNOSTI] Marko Juhant: Predaja štafetne palice iz starejše na mlajšo generacijo (sreda, 20. 10, ob 18:00)

admin Napovednik, Novice

Občina Cerkno vabi v okviru projekta Krepitev skupnosti na četrto BREZPLAČNO SPLETNO PREDAVANJE z naslovom Predaja štafetne palice iz starejše na mlajšo generacijo, ki bo v sredo, 20. 10. 2021, ob 18.00 uri preko aplikacije ZOOM.

Predavatelj: Marko Juhant

Na predavanju bo govora o prenosu vrednot na mlajše generacije oziroma vlogi staršev in starih staršev, ki jo ne more nadomestiti nihče drug. Tako mladi oblikujejo odnose, spretnosti in zavedanja, ki so pogoj, da so mladi v šoli in nasploh v življenju srečni in uspešni.

Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, vzgojitelje, starše in otroke. Je konkreten in praktičen. Tako v življenju kot pogovoru. V šoli sta mu bila najljubša odmor in telovadba, danes pa čas najraje preživlja v naravi.

Za prijavo na predavanje pišite na katjusa.bozic@cerkno.si.

LAS za razvoj

V sklopu projekta Krepitev skupnosti, Občina Cerkno organizira dogodke, ki so financirani iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020.