Obvestila za javnost o vodooskrbi

Varčevanje s pitno vodo – Jesenica

torek, 14. junij, 2022Uporabnike priključene na vodovod Jesenica, zaradi zmanjšanega dotoka, pozivamo k racionalni rabi in varčevanju pri porabe pitne vode. Prepovedana je poraba pitne vode za vse namene, ki niso življenjsko nujni (pranje avtomobilov in zunanjih površin, zalivanje vrtov, polnjenje bazenov, gradnja ipd.). Zahvaljujemo se za razumevanje.

Motena vodooskrba – Kojca

ponedeljek, 13. junij, 2022Uporabnike priključene na vodovod Kojca obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 15. junija 2022 med 7. in 12. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Motena vodooskrba – Spodnje Ravne

torek, 7. junij, 2022Uporabnike priključene na vodovod Spodnje Ravne obveščamo, da bo zaradi del na vodovodnem omrežju v četrtek 9. junija 2022 med 7. in 12. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Motena vodooskrba – Trebenče

ponedeljek, 30. maj, 2022Uporabnike priključene na vodovod Trebenče obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 1. junija 2022 med 7. in 12. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Arhiv obvestil o vodooskrbi najdete na tej povezavi.