Obvestila za javnost o vodooskrbi

Motena vodooskrba – Zakojca (10. april 2019)

torek, 9. april, 2019Uporabnike priključene na javni vodovod v Zakojci obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 10. aprila 2019 med 7. in 12. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Motena vodooskrba – Zakojca

ponedeljek, 1. april, 2019Uporabnike priključene na javni vodovod v Zakojci obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v torek 2. in sredo 3. aprila 2019 med 7. in 12. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Motena vodooskrba – Šebrelje

ponedeljek, 25. marec, 2019Uporabnike priključene na javni vodovod v Šebreljah obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 27. in četrtek 28. marca 2019 med 8. in 13. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Obvezno prekuhavanje pitne vode iz vodovodov v upravljanju Občine Cerkno (22. marec)

petek, 22. marec, 2019Upravljavec javnega vodovoda je dolžan zagotavljati skladnost in zdravstveno ustreznost pitne vode. Na sistemih brez priprave oz. dezinfekcije, kjer se pojavlja stalna ali občasna mikrobiološka onesnaženost pitne vode, je edini možen ukrep prekuhavanje vode pred uporabo v prehranske namene. Ukrep obveznega prekuhavanja vode, kot zaenkrat edini možni način zagotavljanja trajne oz. stalne mikrobiološke ustreznosti pitne vode tako do preklica še ... Podrobneje

Arhiv obvestil o vodooskrbi najdete na tej povezavi.