Obvestila za javnost o vodooskrbi

Motena vodooskrba – Travnik

ponedeljek, 16. december, 2019Uporabnike priključene na javni vodovod na Travniku obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 18. decembra 2019 med 8. in 14. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Obvezno prekuhavanje pitne vode iz vodovodov v upravljanju Občine Cerkno (13. december)

petek, 13. december, 2019Upravljavec vodovoda je dolžan zagotavljati skladnost in zdravstveno ustreznost pitne vode. Na sistemih brez priprave oz. dezinfekcije, kjer se pojavlja stalna ali občasna mikrobiološka onesnaženost pitne vode, je edini možen ukrep prekuhavanje vode pred uporabo v prehranske namene. Obveščamo vas, da trajni ukrep obveznega prekuhavanja vode pred uporabo v prehranske namene, do preklica tako še vedno velja na naslednjih vodooskrbnih ... Podrobneje

Motena vodooskrba – Zgornje in Spodnje Jazne

ponedeljek, 9. december, 2019Uporabnike priključene na javni vodovod v Zgornjih in Spodnjih Jaznah obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 11. in v četrtek 12. decembra 2019 med 8. in 13. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Zakojca – preklic prekuhavanja pitne vode

ponedeljek, 25. november, 2019Uporabnike priključene za javni vodovod v Zakojci obveščamo, da je kontrolni vzorec potrdil zdravstveno ustreznost pitne vode, tako da je ni več potrebno predhodno prekuhati. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Arhiv obvestil o vodooskrbi najdete na tej povezavi.