Obvestila za javnost o vodooskrbi

Motena vodooskrba – Zakriž zgornji

ponedeljek, 30. januar, 2023Uporabnike priključene na vodovod v zgornjem Zakrižu obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 1. februarja 2023 med 8. in 13. uro motena oz. prekinjena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Prekuhavanje vode na sistemih v upravljanju Občine Cerkno (23. 12. 2022)

petek, 23. december, 2022Ukrep obveznega prekuhavanja vode pred uporabo v prehranske namene do preklica še vedno velja na naslednjih vodooskrbnih sistemih: Trebenče, Dolenji Novaki, Jesenica, Orehek in Kojca. Zahvaljujemo se za razumevanje. NAVODILA Povzetek priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje RS Potem ko voda zavre, priporočamo, naj vre 3 minute. Zaradi možnosti naknadnega onesnaženja prekuhane vode je najbolje, da ostane v isti posodi, ... Podrobneje

Motena vodooskrba – GORJE

torek, 20. december, 2022Uporabnike priključene na vodovod Gorje obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v četrtek 22. decembra 2022 med 8. in 13. uro motena oz. prekinjena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Motena vodooskrba – Zgornje Ravne

sreda, 7. december, 2022Uporabnike priključene na vodovod Zgornje Ravne obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v četrtek 8. decembra 2022 med 8. in 13. uro motena oz. prekinjena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Arhiv obvestil o vodooskrbi najdete na tej povezavi.