Sporočila za javnost

Jani razpis Kmetijstvo 2018 – Člani komisije ter prejemniki in višina sredstev

četrtek, 14. junij, 2018Objavljamo Sklep o začetku postopka javnega razpisa za dodelitev državnih pomoči ohranjanja in spodbujanja razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Cerkno v letu 2018 in imenovanju Strokovne komisije za pripravo razpisnih kriterijev in vlog ter Zapisnik Strokovne komisije za pripravo razpisnih kriterijev in obravnavo vlog.

Nove cene komunalnih storitev

sreda, 13. junij, 2018Obveščamo vas, da s 1. julijem 2018 pričnejo veljati nove cene oskrbe  s pitno vodo ter odvajanja in čiščenja komunalne odpadne vode v Občini Cerkno, ki jih je na svoji 25. redni seji dne 31.5.2018 sprejel Občinski svet Občine Cerkno. Nove cene so objavljene v ceniku na tej spletni strani v rubriki Javni zavodi in službe v podrubrikah: – Oskrba ... Podrobneje

Motena vodooskrba – Zgornje Ravne

ponedeljek, 11. junij, 2018Uporabnike javnega vodovoda v Zgornjih Ravnah obveščamo,  da bo zaradi  rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 13. junija 2018 med 7. in 13. uro motena vodooskrba. Po končanih delih priporočamo, da očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperete hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Vodovod Cerkno-preklic ukrepa prekuhavanja

petek, 8. junij, 2018Uporabnike priključene na javni vodovod Cerkno obveščamo, da so rezultati analiz kontrolnih vzorcev potrdili zdravstveno ustreznost pitne vode, tako da ukrep obveznega prekuhavanja ni več potreben. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Arhiv sporočil za javnost najdete na tej povezavi.