Javna naročila, razpisi in objave

Obvezno prekuhavanje pitne vode iz vodovodov v upravljanju Občine Cerkno (13. september)

petek, 13. september, 2019Upravljavec javnega vodovoda je dolžan zagotavljati skladnost in zdravstveno ustreznost pitne vode. Na sistemih brez priprave oz. dezinfekcije, kjer se pojavlja stalna ali občasna mikrobiološka onesnaženost pitne vode, je edini možen ukrep prekuhavanje vode pred uporabo v prehranske namene. Ukrep obveznega prekuhavanja vode, kot zaenkrat edini možni način zagotavljanja trajne oz. stalne mikrobiološke ustreznosti pitne vode tako do preklica še ... Podrobneje

Obvestilo o popolni zapori dela Močnikove ulice

torek, 10. september, 2019Občina Cerkno obvešča vse udeležence v prometu, da bo zaradi prireditve »Evropski teden mobilnosti« popolna zapora dela Močnikove ulice od Glavnega trga do bara Pr’Gabrijelu, v času od 14. 09. do 22. 09. 2019. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Motena vodooskrba – Trebenče

torek, 10. september, 2019Uporabnike priključene na javni vodovod v Trebenče obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v četrtek 12. septembra 2019 med 7. in 12. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Preklic ukrepa prekuhavanja pitne vode – Gorje

ponedeljek, 9. september, 2019Uporabnike priključene na javni vodovod v Gorjah obveščamo, da so rezultati kontrolnega vzorca potrdili zdravstveno ustreznost pitne vode, zato je ni več potrebno prekuhati. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Arhiv javnih naročil, razpisov in sporočil za javnost najdete na tej povezavi.