Javna naročila, razpisi in objave

Obvezno prekuhavanje pitne vode iz vodovodov v upravljanju Občine Cerkno (27. marec)

petek, 27. marec, 2020Upravljavec vodovoda je dolžan zagotavljati skladnost in zdravstveno ustreznost pitne vode. Na sistemih brez priprave oz. dezinfekcije, kjer se pojavlja stalna ali občasna mikrobiološka onesnaženost pitne vode, je edini možen ukrep prekuhavanje vode pred uporabo v prehranske namene. Obveščamo vas, da trajni ukrep obveznega prekuhavanja vode pred uporabo v prehranske namene, do preklica tako še vedno velja na naslednjih vodooskrbnih ... Podrobneje

Poročilo o kakovosti vodooskrbe za leto 2019

sreda, 25. marec, 2020V rubriki Javni zavodi in službe/Oskrba s pitno vodo/Poročila o kakovosti vodooskrbe smo objavili Poročilo o kakovosti vodooskrbe za leto 2019.

Motena vodooskrba – Planina (12. marec)

ponedeljek, 9. marec, 2020Uporabnike priključene na javni vodovod v Planini obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v četrtek 12. marca 2020 med 8. in 13. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Motena vodooskrba – Lazec (11. marec)

ponedeljek, 9. marec, 2020Uporabnike priključene na javni vodovod v Lazcu obveščamo, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v sredo 11. marca 2020 med 8. in 13. uro motena vodooskrba. Po končanih delih očistite mrežice in druge nastavke na pipah ter temeljito izperite hišno vodovodno omrežje. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Arhiv javnih naročil, razpisov in sporočil za javnost najdete na tej povezavi.