dav

IZŠLA JE NOVA ŠTEVILKA CERKLJANSKIH NOVIC

admin Novice

Spoštovane bralke, dragi bralci Cerkljanskih novic!

Pred letom dni je bila naslovna stran Cerkljanskih novic polna namigov o dogajanju, različnih prireditvah čez poletje, ki so razgibale Cerkljansko. Letos iz vsem dobro znanih razlogov temu ni tako. Nenadoma in korenito so zarezali v naša življenja in vnesli velike spremembe. Navajamo se nanje z zavedanjem, da nič več ne bo, kot je bilo.

Nekateri trdijo, da to, da se je svet ustavil, ni nekaj samoumevnega. V moderni zgodovini se je zgodilo že marsikaj, pa se gospodarstvo in družba nista na tak način zaprla. Ko se to obdobje konča, se zagotovo ne bomo vrnili nazaj, ampak v neko novo realnost, ki zdaj nastaja.

Življenje medtem teče dalje – tudi v naši skupnosti. Kako bomo izbrali, kako se bomo odzvali, stopili skupaj, a ostali narazen, da bo tudi naša nova realnost vsaj toliko varna, prijetna, sprejemljiva, kot je bila prejšnja?

Načinov in možnosti je več. Izbiramo pa skupaj in vsak zase. Vsak dan znova, tudi med za mnoge najlepšim letnim časom, ki kipi od počitnic, dopustov, krajših in daljših izletov, druženj … Tudi in predvsem zato vam želimo, da je vaše poletje živahno, toplo, iskreno, radostno in veličastno! Ker boste vi znali tako izbrati.

Novo, prvo letošnjo številko Cerkljanskih novic si lahko preberete tudi na spletu (tukaj). Želimo vam prijetno prebiranje in vas vabimo k soustvarjanju naslednjih. Vaše prispevke pričakujemo na našem elektronskem naslovu: info@cerkljanskenovice.si.

Uredništvo Cerkljanskih novic