logo_operacije_prp_leader_eu_slo

E-izobraževanja naprednega računalništva za vsakdan

admin Novice

E-IZOBRAŽEVANJA NAPREDNEGA RAČUNALNIŠTVA ZA VSAKDAN:
OSNOVNI POPRAVKI NA FOTOGRAFIJAH IN OBVLADOVANJE ZBIRKE FOTOGRAFIJ

LAS s CILjem s partnerji sodeluje v projektu sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, v okviru katerega vam zaradi znanih okoliščin – razglašene covid epidemije – izobraževanja s področja računalništva ponujamo preko spleta in se jih tako lahko udeležite kar OD DOMA.

Za tiste, ki ste pri delu in življenju z računalnikom že suvereni, pripravljamo poseben sklop e-izobraževanj naprednih računalniških znanj za vsakdanjo rabo. Prvi teden meseca marca vas vabimo na tečaj o urejanju domače zbirke digitalnih fotografij.

Vsebine: Predavatelj bo predstavil načine obvladovanja zbirke fotografij, kako narediti osnovne popravke na fotografijah, naprednejše programe za obdelavo fotografij, kako sinhronizirati naprave in hraniti fotografije v oblaku.

Kdaj: ponedeljek, 1. 3. 2021, torek, 2. 3. 2021, in četrtek, 4. 3. 2021, od 16.30 do 19. 30 preko povezave Zoom, ki vam jo bomo poslali na dan izvedbe e-izobraževanja.

Način izvedbe: e-izobraževanje bo potekalo na daljavo, preko spletne aplikacije, ki bo omogočala zanimivo interaktivno izobraževanje, kjer boste v živo spremljali predavatelja, zastavljali vprašanja in prejemali naloge oz. navodila. Tečaj boste lahko spremljali kar od doma, preko vašega računalnika, ki ima možnost uporabe kamere, zvočnika in mikrofona. Če takšnega računalnika nimate, vam ga za čas poteka tečaja lahko posodimo mi.

Prijave: Zaradi omejenega števila prostih mest (izobraževanje bo potekalo v manjši skupini) je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si ali po telefonu na številki 05 37 43 913. Ob prijavi nam prosimo obvezno sporočite vaš e-naslov, kamor vam bomo na dan izvedbe e-izobraževanja poslali povezavo, preko katere se boste lahko preprosto priključili delavnici.

** Na izobraževanje se boste mogli prijaviti s polnim imenom in vključeno kamero, saj bomo med izobraževanjem naredili posnetek zaslona, ki bo veljal kot lista prisotnosti. To listo prisotnosti bomo hranili v našem arhivu mi in sofinancerji projekta, možnost vpogleda vanjo pa imajo tudi drugi državni in evropski organi, ki izvajajo nadzor nad porabo javnih sredstev. Posredovanje osebnih podatkov tem organom, omogočanje vpogleda vanjo in hrambo utemeljujemo s svojim »zakonitim interesom«, kajti le tako lahko izpolnimo svoje pogodbene obveznosti do financerjev o izvedbi aktivnosti, nadzor nad porabo sredstev pa je pogoj, da pridobimo javna sredstva za izvedbo aktivnosti. Zato vam jih lahko nudimo brezplačno.

Vljudno vabljeni!


logo_operacije_prp_leader_eu_slo

Za vsebino objave je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.