novice_2019_poletje_v_cerknem_2019_naslovna

Bliža se POLETJE V CERKNEM

admin Novice

Za poletno dogajanje bo tudi letos poskrbela tradicionalna prireditev Poletje v Cerknem, ki bo potekala od četrtka, 25. julija, do nedelje, 28. julija, v organizaciji LTO Laufar Cerkno.

Letošnja izvedba Poletja v Cerknem se bo pričela z odprtjem razstave »Čipkaste sledi Mire in Vide Kejžar« v Cerkljanskem muzeju, v četrtek, 25. julija ob 19. uri.

V petek, 26. julija bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji rock glasbe, saj bodo obiskovalce zabavale  skupine Lumberjack, Joker Out ter Pero Lovšin in Španski borci, od 21. ure dalje na Trgu prekomorskih brigad.

Sobotno dogajanje bo popestril Sejem domače in umetnostne obrti z izdelki iz lesa, v sklopu Festivala lesa in rokodelstva, ki bo od 9. ure dalje potekal na trgu pred cerkvijo sv. Ane in na ploščadi pred Hotelom Cerkno.

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, saj bodo lahko v soboto od 18. ure dalje v sklopu predstave Mali gozdni svet, na Trgu prekomorskih brigad, skupaj z animatorji Smeškovega sveta iskali skriti zaklad.

Vročica sobotne noči bo dosegla vrhunec z zabavo ob nastopih glasbenih skupin Obvezna smer in Gadi, od 21. ure dalje, na Trgu prekomorskih brigad.

Prireditev se bo zaključila v nedeljo, z Aninim sejmom, ki bo od 8. do 12. ure potekal na Trgu pred cerkvijo. sv. Ane.

Lepo vabljeni na Poletje v Cerknem!

novice_2019_poletje_v_cerknem_2019

novice_2019_larfa_art_2019